Voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld.
Een 3-gangen sharing diner op z’n Mediterraans.
Om te beginnen zetten we de tafel vol met allerlei verschillende voorgerechtjes.
Vervolgens serveren we een huisgemaakte gevulde pasta en sliced pizza’s en sluit je de maaltijd af met een dessert.
Je kunt ook kiezen voor giro dolci; een proeverij van desserts uit onze eigen patisserie. (+ € 5.00 p.p.)
Voorgerecht : anti pasti, diverse voorgerechten om te delen
Hoofdgerecht
Vlees: Gebakken parelhoender supreme met uien-venkel crème, broccoli en gefrituurde polenta
Vis: Gegratineerde schelvisfilet met doperwtenrisotto, spinazie en bouillabaissesaus
Vega: Risotto primavera met asperge, doperwten, courgette en gerookte amandelen
Dessert : proeverij uit eigen patisserie om samen te delen
3-gangen keuzemenu (voor-hoofd-dessert) 45 p.p.
4-gangen keuzemenu (voor-tussen-hoofd-dessert) 50 p.p.
Voorgerecht
Vlees: Gebraden carpaccio met Harry's bar saus, rucola en parmigiano
Vis: Tartaar van zeebaars met ponzudressing, wasabi crème, furikake en espuma van leche de tigre
Vega: Aspergesoep met asperges, croutons en lavasolie
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen menu)
Penne alla Norma met tomatensaus, ricotta salata, aubergine en gefrituurde basilicum
Hoofdgerecht
Vlees: Gebakken parelhoender supreme met uien-venkel crème, broccoli en gefrituurde polenta
Vis: Gegratineerde schelvisfilet met doperwtenrisotto, spinazie en bouillabaissesaus
Vega: Risotto primavera met asperge, doperwten, courgette en gerookte amandelen
Dessert
Yoghurt pannacotta met rood fruit en sorbetijs
Crème brûlée
Selectie van onze kazen met perenmostarda en rozijnenbrood (+ 6.75)
Kies je voor een keuzemenu dan ontvangen we graag uiterlijk 4 dagen voor de gereserveerde datum de keuze van de gerechten.
Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de keuken een geheel eigen menu samen te stellen.
Met dieetwensen en of allergieën kunnen we bij elk menu rekening houden.
Het is fijn voor de keuken om hier vooraf al van op de hoogte te zijn.