Voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld.
Een 3-gangen sharing diner op z’n Mediterraans.
Om te beginnen zetten we de tafel vol met allerlei verschillende voorgerechtjes.
Vervolgens serveren we een huisgemaakte pasta en sliced pizza’s en sluit je de maaltijd af met een dessert.
Je kunt ook kiezen voor giro dolci; een proeverij van desserts uit onze eigen patisserie. (+ € 7.5 p.p.)
Voorgerecht : anti pasti, diverse voorgerechten om te delen
Hoofdgerecht
Vlees: Gegrilde kalfssukade met truffelrisotto, spinazie en madeirajus
Vlees: Diamanthaas met oude balsamico, aubergine compote, friet met truffelmayonaise en salade van courgette en rucola (+ 8.5)
Vis: Gegrilde doradefilet met brandade, gegrilde courgette en bouillabaisse saus
Vega: Risotto met peer, gorgonzola en walnoot
Dessert : proeverij uit eigen patisserie om samen te delen
3-gangen keuzemenu (voor-hoofd-dessert) 48 p.p.
4-gangen keuzemenu (voor-tussen-hoofd-dessert) 53 p.p.
Voorgerecht
Vlees: Carpaccio met Harry's bar saus en parmigiano
Vis: Gekonfijte skreikabeljauw met gegrilde paprika, aioli, kruidensla en crostini
Vega: Bruschetta fritta met paprika-tomatentapenade, padronpepers, geitenkaas en walnoten
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen menu)
Huisgemaakte pasta
Hoofdgerecht
Vlees: Gegrilde kalfssukade met ruffelrisotto, spinazie en madeirajus
Vlees: Diamanthaas met oude balsamico, aubergine compote, friet met truffelmayonaise en salade van courgette en rucola (+ 8.5)
Vis: Gegrilde doradefilet met brandade, gegrilde courgette en bouillabaisse saus
Vega: Risotto met peer, gorgonzola en walnoot
Dessert
Tiramisoes, tijgersoes gevuld met mascarpone-crème, lange vingers, koffie en marsala
Crème brûlée
Selectie van onze kazen met paprika-gemberjam en notenbrood (+ 6.75)
Kies je voor een keuzemenu dan ontvangen we graag uiterlijk 4 dagen voor de gereserveerde datum de keuze van de gerechten.
Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de keuken een geheel eigen menu samen te stellen.
Met dieetwensen en of allergieën kunnen we bij elk menu rekening houden.
Het is fijn voor de keuken om hier vooraf al van op de hoogte te zijn.