Voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld.
Een 3-gangen sharing diner op z’n Mediterraans.
Om te beginnen zetten we de tafel vol met allerlei verschillende voorgerechtjes.
Vervolgens serveren we een huisgemaakte pasta en sliced pizza’s en sluit je de maaltijd af met een dessert.
Je kunt ook kiezen voor giro dolci; een proeverij van desserts uit onze eigen patisserie. (+ € 7.5 p.p.)
Voorgerecht : anti pasti, diverse voorgerechten om te delen
Hoofdgerecht
Vlees: Maiskip supreme met zoete aardappel-citrus crème, caponata van kikkererwten en balsamico
Vlees: Gegrilde grainfed bavette met chimichurrie, salade van courgette, rucola en borettane uien, oude balsamico en friet met aioli (+ 10)
Vis: Gegrilde doradefilet met knolselderij-yuzu puree, aardappelgratin en spinazie
Vega: Pompoenrisotto met kastanjeboter, gefrituurde oesterzwam en krokante salie
Dessert : proeverij uit eigen patisserie om samen te delen
3-gangen keuzemenu (voor-hoofd-dessert) 48 p.p.
4-gangen keuzemenu (voor-tussen-hoofd-dessert) 53 p.p.
Voorgerecht
Vlees: Carpaccio met Harry's bar saus en truffelpecorino
Vis: Zalmtartaar met kerriemayonaise, soja vinaigrette, carte di musica enkruidensalade
Vega: Coquilles van kruidenzwam met krokante bloemkool in een vinaigrette van annato
en zwarte knoflookmayonaise
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen menu)
Huisgemaakte pasta
Hoofdgerecht
Vlees: Maiskip supreme met zoete aardappel-citrus crème, caponata van kikkererwten en balsamico
Vlees: Gegrilde grainfed bavette met chimichurrie, salade van courgette, rucola en borettane uien, oude balsamico en friet met aioli (+ 10)
Vis: Gegrilde doradefilet met knolselderij-yuzu puree, aardappelgratin en spinazie
Vega: Pompoenrisotto met kastanjeboter, gefrituurde oesterzwam en krokante salie
Dessert
Tiramisu classico met mascarponecrème en lange vingers met koffie en marsala
Crème brûlée
Selectie van onze kazen met vijgenmarmelade en notenbrood (+ 6.75)
Kies je voor een keuzemenu dan ontvangen we graag uiterlijk 4 dagen voor de gereserveerde datum de keuze van de gerechten.
Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de keuken een geheel eigen menu samen te stellen.
Met dieetwensen en of allergieën kunnen we bij elk menu rekening houden.
Het is fijn voor de keuken om hier vooraf al van op de hoogte te zijn.