Voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld.
Een 3-gangen sharing diner op z’n Mediterraans.
Om te beginnen zetten we de tafel vol met allerlei verschillende voorgerechtjes.
Vervolgens serveren we een huisgemaakte pasta en sliced pizza’s en sluit je de maaltijd af met een dessert.
Je kunt ook kiezen voor giro dolci; een proeverij van desserts uit onze eigen patisserie. (+ € 7.5 p.p.)
Voorgerecht : anti pasti, diverse voorgerechten om te delen
Hoofdgerecht
Vlees: Eendenborst met aardappel-pastinaak puree, gebakken paddenstoelen, gefrituurde salie, geroosterde hazelnoten en wildjus met kruidkoek
Vlees: Gegrilde kalfspicanha met crème van knol, gegrilde aubergine, portjus en friet met truffelmayonaise (+ 7.5)
Vis: Doradefilet met pastinaak crème, geroosterde pastinaak, spinazie en beurre blanc van Noilly Prat
Vega: Risotto met peer, gorgonzola en walnoot
Dessert : proeverij uit eigen patisserie om samen te delen
3-gangen keuzemenu (voor-hoofd-dessert) 45 p.p.
4-gangen keuzemenu (voor-tussen-hoofd-dessert) 50 p.p.
Voorgerecht
Vlees: Carpaccio met Harry's bar saus, rucola en parmigiano
Vis: Gravad lachs met bietensalsa, espuma van mierikswortel, zoetzure chioggia biet, crispy tapioca en dille olie
Vega: Pastinaaksoep met gele biet, appel en bietenstroop
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen menu)
Huisgemaakte pasta
Hoofdgerecht
Vlees: Eendenborst met aardappel-pastinaak puree, gebakken paddenstoelen, gefrituurde salie, geroosterde hazelnoten en wildjus met kruidkoek
Vlees: Gegrilde kalfspicanha met crème van knol, gegrilde aubergine, portjus en friet met truffelmayonaise (+ 7.5)
Vis: Doradefilet met pastinaak crème, geroosterde pastinaak, spinazie en beurre blanc van Noilly Prat
Vega: Risotto met peer, gorgonzola en walnoot
Dessert
Yoghurt pannacotta met ananascompôte en mangosorbetijs
Crème brûlée
Selectie van onze kazen met paprika-gemberjam en noten-vruchtenbrood (+ 6.75)
Kies je voor een keuzemenu dan ontvangen we graag uiterlijk 4 dagen voor de gereserveerde datum de keuze van de gerechten.
Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de keuken een geheel eigen menu samen te stellen.
Met dieetwensen en of allergieën kunnen we bij elk menu rekening houden.
Het is fijn voor de keuken om hier vooraf al van op de hoogte te zijn.