Reserveren Take away Kerst

Dinerkaart

© Fotografie:
Vegetarisch
Op aanvraag vegetarisch mogelijk

Vertrouwelijke Post

Verrassingsmenu
Wij gaan verder niks verklappen. U moet ons maar...vertrouwen

3 gangen

39,00

4 gangen

45,00

5 gangen

50,00

Voorgerechten

Gemarineerde linzen
met buffelmozzarella en bottarga van tonijn (met burrata 15.5)

14,00

Caponata van kikkererwten
met buffelmozzarella, gefrituurde courgette en oude balsamico (met burrata 15.5)

14,00

Prosciutto Crudo
met buffelmozzarella, oude balsamico, rucola en pijnboompitten (met burrata 16.5)

15,00

Oesters van de Oesterij
3 stuks

12,00

Mosselen
met tomatensaus, pancetta en crème fraîche

13,50

Gebakken coquilles
met knolcrème, chips van bresaola en truffelvinaigrette

19,50

Carpaccio
met Harry's bar saus en parmigiano

16,00

Gravad lachs met bietensalsa
espuma van mierikswortel, zoetzure chioggia biet, crispy tapioca en dille olie

16,50

Pastinaaksoep
met gele biet, appel en bietenstroop (met gebakken garnalen +4.5)

9,50

Dungesneden bresaola
met truffelmayonaise, kastanjechampignons al salmoriglio en krokante parmigiano

15,00

Bruschetta fritta
met kruidenmascarpone, witlof, cranberries, gorgonzola piccante, kersenbalsamico en hazelnoten

10,50

Pasta

Tagliatelle
met ragu van eendenbout, rucola, pangrattato met parmigiano en gerookte amandel

21,00

Spaghetti met garnalen
venkelroomsaus, gefrituurde softshell krab en chili olie

28,00

Risotto
met pastinaak, spinazie, gefrituurde oesterzwam, hazelnoot en truffelpecorino

19,50

Hoofdgerechten

Gebakken lasagna van pompoen
met wortel-citrus crème, geroosterde pompoen en kastanjes

20,00

Op de graat gebakken schol a la meuniere
met remoulade, friet en salade

25,00

Gegrilde tonijnsteak
met noodles, dashi beurre blanc, shii-take, zwarte sesam, bosui en in dashi gemarineerde schorseneren

29,00

Porchetta
met jus van appel en balsamico, crème van gepofte knolselderij, geroosterde knol, gegrilde witlof en walnotencrunch

25,00

Gebraden hertenbout
met aardappel-pastinaak puree, gebakken paddenstoelen, gefrituurde salie, geroosterde hazelnoten en wildjus met kruidkoek

29,00

Kalfspicanha met chimichurrie
crème van zoete aardappel, geroosterde zoete aardappel met cajun en bimi

29,00

Pizza

alle pizza’s een maatje kleiner minus 2,50

Pizza Margherita
met mozzarella, tomaat, basilicum en kerstomaat (met buffelmozzarella +4 met pikante salami +2.5))

11,00

Pizza 4 Formaggi
met mozzarella, gorgonzola, mascarpone en geitenkaas, peer, amandel en balsamico

15,00

Pizza Carciofi
met tomatensaus, vegankaas, aubergine, artisjok en oregano (vegan)

15,00

Pizza Zucca e n’duja
met mozzarella, pompoencrème, portobello, gekarameliseerde rode ui en n’duja

15,50

Pizza Pollo
met tomatensaus, mozzarella, scamorza affumicata, maïscrème, geroosterde kippendijen, paprika en krokante maïs

14,50

Pizza Tonno
met mozzarella, mascarpone, tonijntartaar, gemarineerde champignons en bottarga van tonijn

19,50

Pizza Aglio Olio
met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano

17,50

Dessert

Tiramisu al limoncello
met gekonfijte citroenschil

9,00

Paris Brest
met mousse van melkchocolade, gekarameliseerde hazelnoot en gianduja roomijs

9,50

Crème brûlée
van tonkabonen met een financier van amarenekersen

8,50

Coupe Post
met vanille ijs, gianduja roomijs, gezouten karamelijs, chocolade-koffiesaus, notentuille en slagroom

9,00

Dessert van de dag

9,50

Kaasplank
Morlacco, Pecorino al peperoncino, Sbirro en Rochebaron, geserveerd met noten-vruchtenbrood en paprika-gember mostarda

14,00