Verrassingsmenu
												
																																				
												Wij gaan verder niks verklappen. U moet ons maar...vertrouwen
											
												3 gangen
												
																																				
												
											
												4 gangen
												
																																				
												
											
												5 gangen
												
																																				
												
											
												Pompoenchutney
												
																																				
												met witlof en gerookte amandel
(met burrata +2)
											
												Prosciutto San Daniele
												
																																				
												met oude balsamico en pijnboompitten                               
(met burrata +2)
											
												Oesters van de Oesterij
												
																																				
												met soja vinaigrette (3 stuks)
											
												Gestoofde mosselen
												
																																				
												met sjalotjes, room, mosterd en tijm
											
												Kalfstartaar "Americain"
												
																																				
												met gepekelde eidooier, carta di musica en kruidenslaatje
											
												Carpaccio
												
																																				
												met Harry's bar saus en truffelpecorino
											
												Gamba's in kaitafi
												
																																				
												met pompoenchutney, sambalkletskop, kerriemayonaise en sojadressing
											
												Soep van pastinaak, prei en kerrie
												
																									
																																				
												met guanciale en prei olie
											
												"Coquilles " van kruidenzwam
												
																																					
																								
												met krokante bloemkool in een vinaigrette van annato en zwarte knoflookmayonaise
											
												Bucatini all' amatriciana
												
																																				
												licht pikante saus van tomaat, guanciale en rode ui met krokante basilicum en pecorino
											
												Pompoenrisotto
												
																																					
																								
												met kastanjeboter, gefrituurde oesterzwam en krokante salie
											
												Spaghetti
												
																																				
												met romige bisquesaus, garnalen en pistache
											
												Op de graat gebakken tongschar
												
																																				
												met beurre noisette, nori en kappertjes, geserveerd met frietjes en salade
											
												"Steak" van dry-aged biet
												
																																					
																								
												met pastinaak crème, gefrituurde polenta, kruidenzwam, hazelnootjes, kersenbalsamico en basilicum olie
											
												Gebraden Veluwse eendenborst
												
																																				
												met knolselderij-yuzu puree, geroosterde sjalot, specerijenjus en aardappelgratin
											
												Gebakken hertenbiefstuk
												
																																				
												met parelgort al tartufo, gebakken spruitjes, jus van kruidkoek en zilverui met krokante boerenkool
											
alle pizza’s een maatje kleiner minus 2,50
												Pizza Margherita
												
																																					
																								
												met mozzarella, tomaat, basilicum en kerstomaat  
(met buffelmozzarella +4       met pikante salami +3))
											
												Pizza 4 Formaggi
												
																																					
																								
												met tomatensaus, mozzarella, gorgonzola, parmigiano en geitenkaas, amandel en peterselie
											
												Pizza Zucca e funghi
												
																																				
												met pompoencrème, mozzarella, gebakken paddenstoelen, geitenkaas, lardo di Collonata en een pangrattato met kastanje en salie
											
												Pizza Zucca e funghi vegan
												
																																					
																								
												met pompoencrème, vegan mozzarella, paddenstoelen, vegan feta en pangrattato met kastanje en salie
											
												Pizza Pollo
												
																																				
												met tomatensaus, mozzarella, scamorza, kippendij, soffrito van tomaat en paprika, krokante maïs en limoenolie
											
												Pizza Salmone
												
																																				
												met mascarpone, mozzarella, gerookte zalm, gestoofde prei, kappertjes en salsa van ei en parmigiano
											
												Pizza Aglio Olio
												
																																				
												met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto San Daniele en parmigiano
											
												Tiramisu classico
												
																																				
												met mascarponecrème en lange vingers
											
												Eton Mess
												
																																				
												met passievruchtcurd, vanille-yoghurtroom  en meringue
											
												Warme chocolade fondant
												
																																				
												met vanille ijs en maldon flakes
											
												Cheesecake
												
																																				
												met citroen sorbetijs en een notentuille
											
												Tijgersoes
												
																																				
												met pistachecrème, gesuikerde pistache en een saus van koffie en chocolade
											
												Dessert van de dag
												
																																				
												
											
												Kaasplank
												
																																				
												Bucaro pepato, Quadrello di bufala, Oud Brugge en Blue de Wolvega geserveerd met notenbrood en pikante vijgenmarmelade